Gratis A-kasse tjek

Skal du sikre dig indkomst, hvis du pludselig står uden arbejde? En a-kasse er en statsstøttet organisation, som forsikrer dig mod arbejdsløshed. Dette gøres ved at du betaler et fast beløb om måneden, og på den måde sikrer du dig at du ikke kommer på kontanthjælp, hvis du en dag skulle miste dit arbejde.

Test din A-kasse

Har du allerede en a-kasse og leder efter en billigere en? Eller er du studerende, så har du muligheden for at melde dig ind helt gratis. Brug vores oversigt til at lave et gratis a-kasse tjek ved forskellige udbydere. På den måde sikrer du dig den bedste udbyder, der passer til dig og dine behov. Du kan samtidig sammenligne forskellige priser fra forskellige firmaer.

Du bør altid undersøge markedet grundigt inden du vælger din fremtidige samarbejdspartner. For mange mennesker bliver de nemlig en vigtig sparringspartner, når gode arbejdsforhold, dagpenge og lønvilkår skal sikres.

Du bør løbende lave et test af både din a-kasse, bredbånd, mobilabonnement og øvrige løsninger. Udbyderne skifter priser, ændrer vilkår og nye spillere kommer til. Derfor er det en god vane, at lavet et årligt tjek for at sikre man er det rigtige sted – og ikke mindst har den rigtige løsning. Så du ikke betaler mere end nødvendigt.

Sammenlign dig til den bedste a-kasse

Der er rigtig mange forskellige a-kasser, og mange synes det kan være en jungle at finde rundt i. Der er dog ikke grund til at betale flere penge end nødvendigt. Mange vælger den mest relevante udbyder når man kommer i arbejde, og senere hen finder man som regel ud af, at der findes billigere alternativer.

Ved at sammenligne flere a-kasser med hinanden, finder du den der passer bedst til din arbejdsmæssige- og økonomiske situation.

Du kan nemt sammenligne de førende a-kasser her.