Gratis vinduestjek

Trænger dine vinduer til en udskiftning, eller er du blot nysgerrig om hvordan deres tilstand er? Mange når ikke at ordne problemet før det står virkelig slemt til.

Ved et vinduestjek kan du komme dine problemer i forkøbet, og spare dig selv for mange penge. Hvis dine vinduer først er rådne skal du bruge en del flere penge, end hvis du får lavet et vinduestjek og når at opdage de tidlige tegn på det.

Bestil et gratis vinduestjek – fra København til Århus

Ved blot at udskifte nogle gamle termoruder med nogle nye energiruder, kan du spare op til 15-20 % på din varmeregning. Uanset hvor i landet du bor, så kan du få foretaget et gratis vinduestjek.

Her på Tilbuddy gør vi det nemt for dig, at få tjekket husets vinduer, døre, taget mv. Vi har allieret os med Jydsk Tagteknik, der er eksperter på området og som tilbyder alle kunder et gratis hustjek.

Få et gratis hustjek

Hvordan fungerer et vinduestjek?

Der vil komme en glarmester ud til dig, og gennemgå alle dine vinduer for fejl og eventuelle utætheder. Efter gennemgangen vil glarmesteren lave en rapport med anbefalinger til at ordne problemer eller skader, hvis der skulle være det.

Mange gennemgår også dørene for skader og utætheder, og på den måde kan du sikre dig det bedste indeklima og en billigere varmeregning.

Gode grunde til at få tjekket vinduerne

I det lange løb kan du spare mange penge på at få tjekket dine vinduer, da der ofte kan forekomme utætheder, som påvirker indeklimaet. Du kan på den måde slippe for træk og kulde, og dermed få en billigere varmeregning, hvis du kommer problemet til livs.

Ved at vælge de rigtige ruder, kan du også dæmpe støj udefra, få bedre solafskærmning og sikre dig mod brand.