Varmepumpe tilbud

Varmepumper er en god opvarmningsform, som flere og flere danskere anvender. Det kan bare blive rigtig dyrt at få et nyt anlæg installeret og du bør derfor altid indhente flere priser på din opgave.

Indhent 3 tilbud på billige varmepumper

Tilbuddy er din portal når der skal indhentes tilbud og findes de bedste priser på markedet. Specielt med varmepumperne er det afgørende, fordi der er mange muligheder og udbydere at vælge imellem.

Der er mange fordele ved varmepumperne og dem kan du læse mere om nederst.

Få gratis varmepumpe tilbud

 

Find den bedste varmepumpe til prisen

Det er ikke altid nemt at finde den bedste varmepumpe til prisen. Det kræver i hvert fald, at du gør dit forarbejde grundigt. En af de bedste fremgangsmåder er at indhente tilbud fra førende udbydere. Det giver dig nemlig en indikation af prisniveauet og muligheden for at udvælge det bedste tilbud.

Tilbuddy anbefaler altid at du indhenter 3 tilbud for at finde den bedste pris og udbyder. Vi hjælper dig i gang her på siden.

Fordele ved varmepumper

Der er rigtig mange fordele ved varmepumper og vi har udvalgt en række af de mest centrale.

  • Markant billigere end både elvarme, oliefyr og naturgas
  • Mere behageligt indeklima
  • En god investering
  • Mindre CO2-forbrug

De tre hovedtyper

Der er tre hovedtyper inden for varmepumper og dem inddeler man som følger:

  • Jordvarmepumpe: Den mest effektive variant, men kræver en stor grund på mindst 800 kvadratmeter. Det er derfor ikke en løsning for den private dansker.
  • Luft til luft varmepumper: Meget udbredte i sommerhuse og mindre huse, der ikke bruges året rundt. Et fantastisk redskab til at undgå fugt og den ubehagelig lugt i kælderen. Den sørger for en billig vedligeholde af dit hus, mens du er væk og det er den billigste af de to hovedtyper.
  • Luft til vand varmepumper: Kan tjene sig selv hjem i løbet af ca. 5 år og kan give store besparelser. Særligt udbredte i helårshuse og de kan installeres på få dage. Den fungerer via en varmevandsbeholder, i modsætning til luft-til-luft typen.