Elektrikertilbud

Har du brug for en elektriker til at ordne en etablering af en ny el-installation? Eller måske har du brug for hjælp til reparation af hårde hvidevarer? Uanset hvad dit el-problem måtte være, så kan en elektriker hjælpe dig.

Det kan også være du vil have etableret mere energirigtige løsninger i dit hjem, og her kan du med korrekte installationer spare en del penge på din elregning.

Hent tilbud fra elektriker i København til Århus

Gamle el-installationer kan udgøre en større sikkerhedsrisiko og derfor kan det være nødvendigt at få udskiftet dem til nye. Elektrikerarbejde udgør mange ting og det er bestemt ikke et område, hvor du skal gøre det selv.

Her på Tilbuddy kan du indhente forskellige tilbud i dit lokalområde, og dermed sikre dig at du får det til den bedste pris for dig og til netop den løsning du har behov for – helt uforpligtende!

Gratis tilbud fra elektikere

 

3 gode råd: Derfor skal du holde øje med din el-måler

Når du løbende holder øje med din el-måler kan du undgå unødvendige betalte regninger, for el som du ikke har brugt. Det sker desværre nogle gange, og med disse råd har du beviser, hvis nu der skulle opstå uenigheder med dit el-selskab.

1. Hvis din el-måler løber løbsk, så sørg for at kontakte dit el-selskab med det samme. Hvis det viser sig at være en fejl, så er du sikret mod at betale mange overflødige penge, ved at påpege problemet med det samme.

2. Sørg for at aflæse din måler mere end blot 1 gange om året. Du kan eventuelt aflæse den én gang om måneden og skrive forbruget ned, eller hver anden måned.

3. Tag et billede af elmåleren når du aflæser den. På den måde kan der ikke opstå misforståelser, og gør det gerne med et kamera eller en mobil der har mulighed for datostempling. Hvis du ikke har det, så kan du benytte en avis fra den pågældende dag, som du kan tage billede af ved siden af elmåleren.