Få tilbud på indboforsikring

Er du studerende eller pensionist, og har du brug for en ny indboforsikring af den ene eller anden grund? Der er skræmmende mange, som bor i huse og lejligheder uden at være forsikrede, hvilket kan have alvorlige konsekvenser, hvis uheldet en dag er ude.

Pludselig kan man stå uden sine værdifulde ejendomme, eller en kæmpe udgift til noget som er gået i stykker, og uden en forsikring er der desværre ingen hjælp at hente.

Indboforsikring til unge studerende

Hvis du ikke har en indboforsikring, er din grund højst sandsynligt, at du ikke har råd til sådan en udgift hver måned. Sådan har mange studerende det med indboforsikring, og det er også helt forståeligt. For man føler ikke, at man får noget som helst for pengene, så længe uheldet ikke er ude.

Det behøver dog ikke at være en særlig stor udgift at have en indboforsikring, hvis man er ung og studerende. De fleste forsikringsselskaber tilbyder nemlig nogle rigtig billige af slagsen, hvis du opfylder et af kravene om, at du enten er ung eller i gang med at studere.

Andetsteds på Tilbuddy.dk kan du læse om, hvor du nemt og hurtigt kan få tre gratis tilbud på en ny forsikring. Så kan du ganske simpelt vælge den, der passer bedst til dine behov, og den der har den laveste pris, og så kan du med god samvittighed tage fra dit hjem hver dag.

Om du bor i lejlighed eller i hus, så er der desværre risiko for at der sker skader, opstår brand eller dit hjem f.eks bliver udsat for hærværk eller tyveri. De fleste unge kender helt sikkert til at få stjålet sin cykel, hvilket især for unge i storbyerne, er noget man bliver udsat for mange gange. Indboforsikringen dækker også cykeltyveri, og hvis du har en cykel af værdi, er dette bare én ud af rigtig, rigtig mange gode grunde til at sørge for at være forsikret.

Indboforsikring til pensionister

Hvis du er gået på pension, så har du mulighed for at få en billigere indboforsikring hos mange selskaber. Du kan aldrig sikre dig imod, at der sker skader eller at du bliver udsat for tyveri eller hærværk, men du kan til gengæld sikre dig økonomisk, således at du ikke pludselig står med så stor en udgift, at du ikke kan betale den.

Det er meget risikabelt ikke at have en indboforsikring, da det på nul komma fem kan vælte din økonomiske situation. Og selvom du er pensionist, og du måske synes, at det kan knibe med at få pengene til at slå til, så er det ikke værd at skippe udgifterne til indboforsikringen.

Hos rigtig mange forsikringsselskaber kan du få en besparelse på op til 50%, hvilket er en hel del. Online kan du hurtigt og nemt indhente tre gratis og uforpligtende tilbud på en ny indboforsikring. Du kan herefter sammenligne de tre bud, og vælge det der passer bedst til dig.

Ferier er højsæson for tyverier

Når du skal på ferie i sommeren, vinteren og efteråret, bør du være særligt opmærksom, da risikoen for indbrud stiger gevaldigt i denne tid. Tyvene er nemlig godt klar over, at mange er på juleferie, sommerferie eller efterårsferie, og derfor slår de gerne til, når der er mindst risiko for at man er hjemme.

Det er derfor en rigtig god idé at alliere sig med naboerne, få ryddet sne i indkørslen, hvis det er vinter, sørge for at postkassen bliver tømt, og at der bliver slukket og tændt lys i hjemmet, så der bliver sendt et tydeligt signal om, at man er hjemme.

Se mere om kriminalitet i Danmark på DST.dk her.