Jordvarme tilbud

Har du overvejet at gå over til jordvarme eller har du brug for at få udskiftet dit nuværende jordvarmeanlæg? I begge tilfælde er det en god ide at indhente jordvarme tilbud, for at finde den bedste pris.

Der kan være væsentlige forskellige i priser, service og kvalitet, og da det er en væsentlig investering, bør du gør dit forarbejde ordentligt. Opvarmning af boligen med varmepumper fra jorden er både miljøvenligt og en god investering, i forhold til andre opvarmningsformer.

Tilbud på jordvarmeanlæg

Der er flere tjenester der hjælper dig med nemt at indhente flere priser og tilbud på dit jordvarmeanlæg. En stor hjælp da du blot skal udfylde en række oplysninger og undgår besværet selv, med at skulle kontakte en masse. Af tjenester kan nævnes Greenmatch og Tjenestetorvet.

Når du får svar retur, kan du se dem igennem og vælge den billigste løsning, hvis det er hvad du foretrækker.

Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud, så du kan altid gøre det blot for at undersøge markedet og se hvilken pris du skal forvente.

Få op til 4 tilbud på jordvarme

Lidt om jordvarmeanlæg

Lad os starte med at definere hvad jordvarme er for en størrelse. Det er en meget effektiv og miljøvenlig løsning, som flere og flere danskere benytter sig af. Jorden bliver konstant opvarmet af solen og det er den energi som et varmepumper udnytter. Det ser vi mere på nu.

Et jordvarmeanlæg kræver ikke andet end strøm og så er det kørende. Det giver et rigtig godt energiafkast og bliver derfor regnet som en vedvarende energikilde af mange eksperter.

Du ligger 1 kWh i puljen og får 3 tilbage. Det er en fantastisk investering for dig og miljøet. Dertil kommer muligheden for at reducere kuldioxidudlejningen. De bedste jordvarmeanlæg kan reducere dem med omkring 75 %.

Man kan med god grund betegne anlæggene for miljøvenlige og prisvenlige på samme tid.

Sådan virker jordvarme

Anlæggene består i bund og grund af en slange og en varmepumpe. Jordslangen graves ned i jord og rummer en frostvæske, der bliver varmet op af solen.

Varmepumpen graves ned i 90-100 centimeters dybde, så den kan overtage en væsentlig del af solstrålernes energi. Den valgte dybde gør, at slangen altid vil være over 3 grader.

Det er reelt frostvæsken der leverer varmen til huset. For den videregiver nemlig varme til huset, hvorefter den omdannes til brugbar energi i hjemmet. Selve varmepumpen vil altså være placeret inden i selve huset. Se fordele og indhent tilbud på varmepumper her.

Priser på jordvarmeanlægget

Jordvarmeanlæg er bestemt ikke billige og kan hurtigt koste over 100.000 kr. Det er derfor du altid bør undersøge markedet grundigt og indhente flere tilbud på varmepumper til jordvarme. Få op til 4 tilbud via Tjenestetorvet her.

Det er metoden til at få flere priser og finde det billigste jordvarmeanlæg på markedet.

Der er ingen tvivl om det er både en god investering, der vil spare dig for mange penge, men som samtidig gør en positiv forskel for miljøet. Det er på mange måder en god beslutsom, så selvom det er dyrt, vil de langsigtede fordele og besparelser være meget attraktive.