Gratis energitjek

Få udført et gratis energitjek, for at få klarlagt boligens svagheder. Du får værdifuld information om hvor og hvordan du kan energioptimere og forbedre hjemmet, så du sparer penge på varmeregningen.

Der kan være mange penge at spare og energiforbedringer er på mange måder en fantastisk investering. Det har ingen indflydelse hvor i landet du befinder dig. Det er gratis og uforpligtende at bestille energitjekket – se mere her.

5 grunde til at bestille et gratis hustjek

Der er mange gode grunde til at få tjekket huset og klarlagt hvor du bør sætte ind. Mange danske boliger rummer et stort potentiale for besparelser. Et energitjek af dit hus er udgangspunktet for de energiforbedringer du bør overveje.

Her er 5 grunde til at få bestilt et uforpligtende hustjek:

  1. Få klarlagt husets svagheder
  2. Kendskab til hvilke forbedringer, der giver størst effekt.
  3. Få en lavere varmeregning.
  4. Husets energimærkning har indflydelse på salgsprisen.
  5. Udnyt håndværkerfradraget – op til 15.000 pr. person.

Få et gratis energitjek

 

Værdien af et energitjek

Det er de færreste danskere der tænker over det, men husets energimærkning har en stor indflydelse på salgsprisen. En hovedregel siger 800 kroner pr. m2 for hvert “trin” du stiger i mærkningen. Så kan du selv udregne, hvad det betyder for din bolig.

Det er derfor en fantastisk investering, både til at få sænket den månedlige regning og til når du engang skal sælge huset.

Få et gratis hustjek

Hvad er et energitjek?

Hvis du er i tvivl om hvad et energitjek indebærer, kan du blive klogere i denne video. I bliver stillet en række simple spørgsmål og ellers bliver huset undersøgt grundigt. Det gør det, med fokus på hvordan dine varmeregning kan sænkes på bedste vis.

Termografi kameraet indgår som en væsentlig del af tjekket og efter boligen er gennemgået, vil I sammen vende de ting der bør gøres.

Brugen af termografi

Udbydere som Jydsk Tagteknik anvender termografi under tjekket, for nemmere at kunne bedømme hvor meget varme der siver ud af huset. Det er jo netop det der skal stoppes, hvis du vil spare på varmeregningen!

Det gør det kort sagt lettere at vurdere, hvor der bør efterisoleres og sættes ind, for at optimere boligen. Det er (desværre) kun muligt at benytte når der er en temperaturforskel på 10 grader, mellem den udvendige og indvendige væg.

Så vintermånederne er faktisk perfekt timing til at få udført hustjek. Specielt fordi det er i disse måneder, at der bruges allerflest penge på varme. Tænk på hvor meget din regning kan sænkes, med en mindre indsats!

Andre gratis tjek

Hvis du gerne vil have gennemgået din bolig grundigt, kan vi ligeledes anbefale dig at få tjekket dine vinduer og dit tag. De to elementer kan være lige så afgørende for, hvor mange penge du kan spare på varmeregningen.

Vælger du at bestille hustjekket, vil eksperten ligeledes vurdere eventuelle svagheder ved dine vinduer eller taget generelt. Manglende loftisolering er i hvert fald en typisk svaghed, som findes i mange danske ejendomme.

Bestil et gratis tagtjek