Boligtilbud

Har du brug for boligtilbud på dit hus? Et hussalg er en stor beslutning og meget afgørende for din privatøkonomi. Det er derfor vigtigt at du får valgt den helt rigtige ejendomsmægler. En mægler der kan selve det til den højeste pris, uden at tage hele gevinsten selv.

Tilbuddy anbefaler derfor at du altid får indhentet boligtilbud, så du er sikker på at vælge den rette til opgaven.

Gratis tilbud på boligsalg

Du gør altid klogt i at indhente mindst 2-3 gratis tilbud på boligsalg, så du har flere valgmuligheder at vælge imellem. Tilbuddy er portalen hvor vi har samlet alle de bedste tilbudservices på nettet, i en lang række brancher.

Det kan hurtigt blive en langvarig proces at komme af med sin bolig, til en fornuftig pris. Der findes heldigvis flere som kan være behjælpelige med at få salget gennemført hurtigere end normalt.

Vi hjælper dig godt i gang, så du kan finde præcis det du søger. EDC kan være en stor hjælp når du skal sælge din bolig. Hos dem kan du få en gratis salgsvurdering. Besøg dem for at se mere.

EDC er en af de førende ejendomsmæglerkæder i Danmark, så det vil helt sikkert være en god mulighed, hvis du ønsker at blive klogere på din bolig. Det gælder altid om at få den højeste pris man kan og med et gratis salgstjek er du godt i gang.

Du kan få et nærmere indtryk af hvad der normalt sker i forbindelse med en vurdering af din bolig, med henblik på et salg:

 

Tillid er vigtigt

Når du har indhentet bud fra flere ejendomsmæglere, er tillid det altafgørende når du skal udvælge din favorit. Du skal have tillid til at firmaet vil dig det bedste og agere ud fra dine interesser.

Et boligsalg handler meget om at fastsætte en passende pris, der er høj, men uden den sælges til overpris. Ejendomsmæglerens opgave vil typisk være at få sænket prisen en smule, da et salg derved bliver langt nemmere.

Her er tilliden afgørende for, at du stoler på vedkommendes vurdering og hensigter med de forskellige forslag.