Gratis tagtjek

Har du brug for et gratis tagtjek? Taget bliver udsat for utrolig meget, både om sommeren ved uv-stråling, alger og mos og om vinteren med sne og frost. Det er hårdt i det lange løb, og derfor kan det være en god idé at få tjekket dit tag for utætheder og lign.

Jydsk Tagteknik tilbyder at lave et gratis og uforpligtende tagtjek, en god mulighed for at få gennemgået dit tag og få en professionel vurdering af, om der er skader eller om alt er fint. Uanset hvornår taget bør skiftes, er det vigtigt at være forberedt på det.

Få et gratis tagtjek – Jylland, Fyn & Sjælland

Uanset hvor i landet du bor og hvilket tag du har, kan du typisk få stor glæde af jævnlige tjek. For hvad nytter det at have et flot hus, når taget ikke er i orden og måske bør udbedres?

Det kan spare dig mange penge at tage eventuelle problemer i optrækket. Bliv klogere med et uforpligtende tagtjek.

Få et gratis tagtjek

 

Værdien af et tageftersyn

Værdien af et tageftersyn kan være stor, for det er de færreste danskere der fagligt kan vurdere tagets standard. Har det skader? Bør dele af det udbredres? Hvor mange år holder det endnu?

Der er mange gode og vigtige spørgsmål, der kræver en professionel specialist til at besvare. At være velinformeret og forberedt kan spare dig mange tusinde kroner, fordi du kan tage problemerne i opløbet. Det er langt billigere end at skulle lappe huller, EFTER de er opstået.

Hvordan fungerer et tagtjek?

Når du bestiller et gratis tagtjek kommer der en konsulent ud og vurderer tilstanden af dit tag. Dette bliver normalt gjort både indefra og udefra.

Konsulenten vil tjekke for utætheder eller andre skader, og hvis de bliver opdaget i tide, så du kan spare mange penge på reparationer senere hen.

Konsulenten vil derefter foreslå dig hvilke reparationer eller udskiftninger der er nødvendige, og kan derefter give et uforpligtende tilbud til dig.

Få et gratis tagtjek her

Hvilke fordele kan jeg få ud af det?

Hvis du finder skader på dit tag i tide, så kan det spare dig for mange penge i fremtiden. Et tagtjek giver dig en vished om, hvor sundt det er, og det er en god idé at få foretaget efter et kraftigt regnvejr eller storm.

Utætheder forekommer især ved skorsten eller tage med ovenlys, og her er det vigtigt at træde til i tide. Det kan også være det er rådent under overfladen, og det er vigtigt at få styr på i tide, så der ikke senere hen kommer utæthed.