Om Tilbuddy

Tilbuddy er din ven når du skal indhente tilbud på din opgave eller en service. Vi hjælper dig med at finde gode billige tilbud, fra dygtige firmaer, så du kan finde den helt perfekte løsning.

Vi hjælper dig med at indhente tilbud i alle tænkelige brancher og fagområder. 

Det er vores formål at hjælpe dig godt i gang med dit projekt eller behov og vi henviser dig derfor til landets førende tilbudsservices. Udbydere der har kontakt til rigtig mange firmaer i de forskellige brancher.

Tilbuddy er kun formidleren og din vejleder – det er ikke os der indhenter tilbuddene til dig.

Vi er en kommercielt drevet hjemmeside, der modtager kommission fra de fleste udbydere vi henviser til på hjemmesiden. Det gør os i stand til at drive og forbedre vores service.

Baggrunden for konceptet

Der er kommet rigtig mange hjemmesider der tilbyder den samme service i forskellige afskygninger. Det kan være for dig der søger tilbud på et malerprojekt, har en mindre mureropgave eller som overvejer at skifte forsikring.

Det er vores erfaring, at ikke alle services fungerer lige godt eller seriøst. Vi ønsker derfor at skabe klarhed over tilbudsmarkedet og henvise dig til de førende hjemmesider.

Hos os finder du ydermere kun få begrænsninger i branche, opgavetype og fagområde. Du kan indhente priser inden for nærmest alt og vi uddyber løbende.

Vi er altid åbne for feedback og kommentarer til vores koncept. Du kan forhåbentlig få glæde af os, næste gang du skal indhente priser på din opgave og ikke ved hvor du skal starte.

Praktisk information

E-mail: team@tilbuddy.dk

CVR: 36922362

Tilbuddy's feed

Vi sorterer affald Vi holder afstand