Tilbud på bankskifte

Skift bankDer kan være mange fordele og penge at spare, ved at skifte bank. Det kan være en rigtig fornuftig ting at gøre for rigtig mange. Når du har fundet en bank du ønsker at være kunde i, så handler det i bund og grund bare om at kontakte dem.

Dit nye pengeinstitut står for alt det praktiske, og kan hjælpe dig med at give offentlige myndigheder samt arbejdsgiver besked om, at du har skiftet bank.

Overvejer du at skifte bank?

Mange synes at bankskifte er svært og uoverskueligt, men her på Tilbuddy prøver vi at gøre det nemt. Når du skifter bank, så vil din nye udbyder ofte være villig til at betale de omkostninger, som flytningen vil påføre dig – men forhør dig for at være sikker.

Du kan nemt og uforpligtende få tilbud på bankskifte og dermed sammenligne forskellige banker med hinanden, hvis du er utilfreds med din nuværende. Det koster dig ikke en krone og ved hvem om du finder en langt bedre bank, der passer bedre til dig.

Forbrugerrådet Tænk har skrevet en god guide til hvordan du gør og at du ligeledes bør kende din værdi som kunde.

3 gode råd når du overvejer at skifte bank

At det kan betale sig at skifte bank har efterhånden været oppe og vende i medierne mange gange, da der er store besparelser at opnå. Overvejer du at skifte, så er der her nogle råd du kan få med på vejen.

1. Sammenlign og indhent flere tilbud. Det kan du nemt gøre her på Tilbuddy. Det giver det største overblik, og du kan derved nemt se hvad de forskellige banker tilbyder.

2. Få din kommende/nye bank til at ordne det praktiske. Som skrevet tidligere, så kan du nemt få dem til at klare alt det praktiske. Det er nemmere end mange går og tror, og banken kan nemt sørge for, at overflytningen sker uden problemer.

3. Forhandl en pris med din bankrådgiver. Mange ved ikke det er muligt, men det er det. Hvis du ikke kan presse en rente lidt ned, så kan du måske i stedet undgå et gebyr eller andet. En rådgiver er i mange tilfælde ligesom en sælger, og man kan derfor ofte forhandle med dem.

Der er omkring 96 banker i Danmark ifølge Banklog, og du har derfor et bredt udvalg af pengeinstitutter at vælge imellem, når du skal udvælge den bedste til dine behov. Mange danskere er tilbageholdende med at skifte bank, selvom det kan have styr indflydelse på ens privatøkonomi.

Vi mener det er sundt, med jævne mellemrum, at overveje muligheden. Det vil særligt være oplagt i forbindelse med boligkøb, hvor den kommende bolig skal finansieres. Her kan du med fordel indhente tilbud fra flere forskellige pengeinstitutter.