Tilbud på byggeri

Har du brug for et godt tilbud til en ny tilbygning, udvidelse eller andet inden for byggeri? Der er mange forskellige muligheder og det kan hurtigt løbe op i mange penge at få lavet sit drømmehus eller en ny terrasse.

Mange har en drøm om nogle småting de vil have fikset og via Tilbuddy kan du gratis indhente forskellige tilbud på dit byggeri – se mere her. Det vil være en god start på at finde frem til det helt rigtige firma for dig.

Gratis tilbud på nybyggeri

Der er mange gode grunde til at indhente tilbud til dit nye byggeprojekt, da det kan være en dyr affære. Det er derfor en god idé at indhente tilbud fra flere forskellige firmaer, og dette kan du gøre lige her. På den måde kan du være sikker på, at du finder det rette firma med en fornuftig pris, til netop det projekt du vil kaste dig ud i.

Kom i gang med det samme – det er 100 % gratis og uforpligtende!

Gratis tilbud på dit byggeprojekt

 

Værdien af flere byggetilbud

Den store værdi ved at indhente flere byggetilbud er, at du får indsigt i projektet på et dybere niveau og flere muligheder at vælge imellem. Et byggeri er en kompleks størrelse, med flere aktører, mange valgmuligheder og forskellige fremgangsmåder.

Alene ved at indhente tilbud og være i kontakt med tre forskellige byggefirmaer, får du et værdifuldt grundlag, når du skal træffe din beslutning. Det handler om meget mere end kun kroner og øre. Det handler ligeledes om at du føler dig klædt på og tryg ved dit valg.

Et byggeprojekt koster mange penge, så det grundige forarbejde er uden tvivl værd at prioritere.

Vælg et firma med Byg Garanti

Når du vælger et firma, så tjek op på om firmaet har Byg Garanti. Garantien er et sikkerhedsnet for dig som privat person, hvis der skulle opstå fejl eller mangler ved det udførte arbejde. Ordningen kan dække op til 100.000 kr. inkl. moms pr. byggeprojekt. Du kan læse meget mere om Byg Garanti her.

Det er ikke unormalt at projekter bliver udført med små eller større mangler, fejl eller lignende. Det sker og her er garantien rigtig nyttig. Alene fordi du så kan være afslappet og rolig under hele forløbet, uden at bekymre dig om hvor vidt arbejdet udføres som det skal.