Synstjek

Trænger dit syn til et tjek eller har du en mistanke om, at du ikke ser optimalt? Det kan også være du bruger briller eller kontaktlinser, og gerne vil have en vurdering af dit syn igen, for at se om der skal foretages nogle få justeringer i styrken.

Udbydere som Thiele, Synoptik og Profil Optik tilbyder dig alle synsprøver helt gratis og uforpligtende. Hvis du føler dit syn er svækket, bør du derfor gøre brug af denne mulighed.

Bestil synstjek online

Det er gratis og uforpligtende at bestille et synstjek online. Det eneste du skal gøre er, at møde op i den nærmeste butik og så får du en professionel test. Det vil tage omkring 5 minutter, og efter du har fået resultatet, kan du få en certificeret synstest, hvor der vil blive lavet en detaljeret analyse af din synsfunktion.

Når dette er gjort kan du få dine briller eller kontaktlinser tilpasset helt perfekt til dit behov. Det er netop derfor at mange udbydere tilbyder dig servicen gratis. Da de efterfølgende kan og vil tilbyde dig passende briller eller kontaktlinser, der matcher dine behov.

Vi anbefaler også..

Hos Tilbuddy vil vi ligeledes anbefale dig at få udført et tag- og vinduestjek, hvis du er bosiddende i en ældre bolig. Der vil ofte være skader og problemer, som du ikke lige kender til. Tager du disse i opløbet, kan du undgå den helt store ekstra regning.

For ikke at nævne de besparelser som nye vinduer kan gøre for dit varmeforbrug. Du kan få tjekket taget og vinduerne ved at besøge de respektive sider om emnet.