Forsikringstilbud

Mangler du en forsikring til enten hus, bil, ulykker eller indbo? Via Tilbuddy kan du indhente 3 gratis tilbud på forsikringer og dermed sikre, at du vælger den rigtig løsning.

Det er vigtigt at have en forsikring, da det nedbringer vores risiko for tab og giver et behageligt sikkerhedsnet. Priserne på de (næsten) samme ydelser og policer kan bare variere en del og derfor bør du jævnligt tjekke, at du har den billigste forsikringsløsning.

Der findes flere tjenester, der kan hjælpe dig med at indhente forsikringstilbud, helt gratis og uforpligtende. Det gør det nemt og enkelt, at lave løbende forsikringstjek.

Indhent 3 tilbud på forsikringer

Uheldet kan altid være ude, og du kan ende med at miste dine ting ved et uheld eller endnu værre, selv komme til skade. At købe en forsikring er derfor en vigtig ting at få på plads og giver et trygt fundament. Priserne er meget forskellige, alt efter hvilken form for forsikring man ønsker og har behov for, og hvor meget der skal dækkes.

Ligegyldigt hvilken forsikringstype du leder efter, så kan du få 3 uforpligtende tilbud via Tilbuddy.

Indhent gratis tilbud på forsikringer

 

Forskellige forsikringstyper

Der er mange former for forsikringer, og herunder kan du læse om de 4 mest almindelige og vigtige:

Indboforsikring

Uanset om du bor i lejlighed eller hus, så er det vigtigt at have en indboforsikring. Det kan være der opstår brand, vandskade eller indbrud i din bolig, og hvis du ikke har en indboforsikring, så står du med hele udgiften selv. Når du bestiller den skal du have en idé om hvor meget dit indbo er værd, hvis de skulle købes i dag, da den dækker alt hvad du har i dit hjem.

Indhent 3 gratis forsikringstilbudHusforsikring

Denne forsikring omfatter dine bygninger inkl. faste installationer, som hårde hvidevarer. Det er et krav at alle huse har branddækning, og derfor omfatter husforsikringen altid brand. Udover brandforsikring, så omfatter den en hus- og grundejerdækning, som er en form for all-risk dækning.

Det betyder der dækkes ved vandskabde, tyveri, hærværk, skybrud, storm – og nedbørsskade mm. Dertil er der nogle tilvalgsdækninger, som man kan vælge at tegne som rør – og kabeldækning eller svamp – og insektsskadedækning.

Ulykkesforsikring

Ulykkesforsikringen er vigtig, hvis du skulle få en skade i forbindelse med en ulykke. Den er med til at sikre dig, at du kan få erstatning, også selvom det ikke er en person der forårsaget skaden. Hvis du får en varig skade på kroppen, som gør at du f.eks. får en nedsat funktion i dele af den, så får du udbetalt en erstatning, alt efter hvilken form for ulykkesforsikring du har.

Bilforsikring

Når du køber bil, så skal der altid tegnes en lovpligtig bilforsikring. Hvad der ellers skal dækkes, er noget du selv bestemmer og der er mange forskellige måder du kan kombinere dækningerne på. Foruden den almindelige lovpligtige bilforsikring, så er der også en lovpligtig ansvarsforsikring.

Den dækker erstatningsansvar for skader, som forvoldes ved brug af din bil på andre person eller andre personers ting. Du kan så vælge at tilkøbe kasko, hvis du foretrækker det. Den dækker skader på din bil, som kan være forårsaget af enten påkørsel, hærværk eller lignende. Hvis du har lån i bilen er der mange panthavere der påkræver, at du har en kaskoforsikring.