Få tilbud fra lokal håndværker

Du kan nemt og gratis indhente op til 3 tilbud fra lokale håndværkere i dit nærområde. Tilbuddy gør det nemt at få priser fra lokale udbydere i Københavnsområdet.

Alt du skal gøre er at besøge benytte services som Colego og indtaste en præcis beskrivelse af din opgave. Ud fra din angivne adresse/postnummer, bliver du automatisk sat i forbindelse med 1-3 nærliggende firmaer. Det er den helt optimale måde at starte byggeprojektet på.

Kom i gang med at indhente tilbud:

Gratis tilbud fra lokale byggefirmaer

 

Fordele ved at få flere tilbud

Der er mange fordele ved at komme i kontakt med flere udbydere og få deres tilbud på opgaven. Det vil dels give dig et godt og nuanceret billede af prisniveauet. Hvis du kun kontakter 1 udbyder, har du ingen chance for at vurdere om prisen er fair og rimelig.

Dertil kommer den priskonkurrence der opstår mellem de tilmeldte udbydere. De ved godt at deres pris, blot bliver én i rækken af flere. Der er derfor god grund til at tro, at nogle ikke vil skrue helt op fra prisen. Som du fx. kan risikere hvis du bare kontakter et firma. Konkurrencen og flere priser vil kort sagt sikre dig den bedste pris.

Lokal håndværkerNu er prisen ikke alt og derfor er det positivt, at du får flere firmaer at vælge imellem. Hvis du er utryg ved den billigste udbyder, vælger du bare den næst billigste. Sværere er det ikke.

Sidst er det værd at nævne, du typisk får henvendelser fra lokale udbydere. Det er i sidste ende din fordel, da en lang køretur på 50-100 km kunne blive tillagt byggeprisen på den ene eller anden måde. Der er kort sagt mange fordele og vi har svært ved at se ulempen, da det er gratis og uforpligtende.

Vi har opsummeret 4 af de helt centrale fordele du får glæde af som kunde:

  • Nuanceret billedet af prisniveaet.
  • Priskonkurrence på din opgave – den bedste pris.
  • Flere firmaer at vælge imellem.
  • Tilbud fra lokale håndværkere.

God fornøjelse med byggeprojektet!