Lån 20.000 kr. til lav rente

Når du vælger at tage et lån fra en online udbyder, skal du passe på med, hvilket du vælger. Der er mange muligheder, men det bedste lån på 20.000 kr. kommer ikke af sig selv.

Tilbuddy vil derfor vejlede dig til at opnå en lav rente i denne artikel. Det er en stor og vigtig privatøkonomisk beslutning at gældsætte sig, hvorfor det bør gøres med omtanke og rettidig omhu.

Vælger du at låne 20.000 kr. kan en høj rente komme til at være dyrt for dig i det lange løb, derfor er det en god idé at bruge tid på at finde den billigste løsning.

Sådan opnår du en lav rente

Selvom du vælger en online låneudbyder, er der en måde, du kan sikre dig at finde en lav rente på.

1. Søg hos flere firmaer

Først og fremmest er det en god idé at søge hos flere forskellige firmaer. Når du søger på nettet kan du finde mange forskellige udbydere. Det er helt gratis og uforpligtende at søge de fleste steder, derfor kan du sagtens gøre det, uden at binde dig til noget, der ikke passer til dine behov, ellers som måske er en dyr løsning.

Du kan nemt ansøge om lån på 20.000 kr. online via enten ST Lån eller Lånomaten.

Når du har søgt flere forskellige steder, får du tilbudt forskellige muligheder, hvilket betyder, at du kan vælge den billigste. Inden du søger er det en god idé at have dannet sig et overblik over nogenlunde, hvor dyre lånene er. Det giver ikke mening at søge et sted, hvor du kan se at omkostningerne er højere end alle andre steder.

Lån 20000 til lav rente2. Sammenlign og vælg den laveste rente

Når du har ansøgt nogle udvalgte steder, skal du sammenligne lånene. For at finde det billigste skal du kigge på renten. En høj rente betyder, at du skal betale mere ud over de lånte penge, end hvis du har en lav rente. Du kan også vælge at kigge på ÅOP, når du sammenligner lånene, men du må ikke forveksle de to med det samme.

Læs også: Lån 10.000 uden sikkerhed

Renten vs. ÅOP

Som nævnt er der forskel på renten (debitorrenten) og ÅOP. ÅOP er forkortelsen for Årlige Omkostninger i Procent. Her er renten medregnet, men også alle de andre omkostninger, der i forbindelse med lånet.

De forskellige udbydere har nemlig også gebyrer. Det kan både være oprettelsesgebyr, gebyrer for at håndtere forskellige dokumenter og lignende. Modsat er renten den procentvise andel af lånet, som du betaler til udbydere hvert måned i din tilbagebetalingsperiode, ud over de penge du har lånt.

Et lån kan derfor  godt have en lav rente, men en høj ÅOP, og så kan det stadig være en dyr affære. Det er derfor vigtigt at du kender til forskellene imellem de to procentsatser, så du sammenligner på korrekt grundlag. Og her er ÅOP det altoverskyggende nøgletal.