Det årlige tjek af tag, vinduer og energiforbrug

Hvilket stand er taget i? Er der huller og risiko for, at nogle tagsten skulle ryge ned? Og hvordan ser det ud med vinduerne – holder de tæt, eller suser den kolde vind direkte ind i huset? Dette er blot få at de spørgsmål, man som hus- eller lejlighedsejer ofte stiller sig selv.

Læs med i denne artikel, og bliv klogere på, hvordan du let og billigt får tjekket tag, vinduer samt energiforbrug, så du kan sikre dig at få gjort noget ved problemet inden det er for sent.

Få tjekket boligen og mulige besparelser hvert år

Ved at få tjekket din bolig en gang årligt, kan du sikre dig, at du ikke pludselig render ind i en stor uforudset udgift. Det er altid godt at vide, hvordan boligens stand er, og med et gratis tjek skal du ikke engang bekymre dig om, at det koster penge. Du kan få tjekket både tag, vinduer og dit energiforbrug, og du vil ofte finde ud af, at der er rigtig mange penge at spare årligt, hvis du får lavet nogle få forbedringer.

Tjek af tag

Med et gratis tagtjek for du gennemgået hele dit tag fra ende til anden. På den måde får du et overblik over, hvad der er af eventuelle skader, fejl og utætheder. Dermed kan du sætte ind i tide, og undgå den helt store udgift til reparationer, når det er for sent at forebygge.

Se mere om gratis tjek af taget her.

Tjek af vinduer

Et årligt tjek af vinduer er mindst lige så vigtigt som det er at få undersøgt taget. Når du får tjekket dine vinduer af en professionel, kan du finde ud af hvilken stand vinduerne er i, om der er eventuelle fejl, punkterede ruder eller utætte samlinger. Det kan koste dig dyrt på varmeregningen, hvis varmen fiser direkte ud af utætte vinduer.

Se mere om gratis tjek af vinduer her.

Tjek af energiforbrug

Ved at få foretaget en grundig undersøgelse af dit energiforbrug, kan du finde frem til, hvilke energibesparelser eller omlægninger, der kan svare sig at få lavet i din bolig. Det årlige vand-, varme- og elforbrug udgør tilsammen en stor del af dine udgifter, og hvem vil ikke gerne spare penge? Du vil ofte finde ud af, at der er mange penge at spare ved at lave små forbedringer, og på den måde kan du skabe plads i budgettet til sjove oplevelser.

Se mere om gratis tjek af energiforbruget her.

Hvis du er det mindste i tvivl, bør du altid søge professionel rådgivning og hjælp. Som almindelig boligejer kan det være svært at gennemskue hvilke stand boligens elementer er i. Disse undersøgelser kan derfor være med til at spare dig mange penge, i flere forstande. Dels på dine månedlige udgifter og dels så du får sat ind i tide.

Del TIlbuddy med dine venner..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn